NOGLE KULTURANMELDERE ER SÅ KLOGE, AT DE KAN UNDVÆRE HOVEDET.

Så glemmer de, at du læser anmeldelser for at være opdateret på teater og opera, der er værd se.

Ikke for at høre anmelderen ’få gaflen ind’ og kloge sig på hvordan det hellere skulle have været.

DETSKUDUSE.DK holder fokus på DIN oplevelse.

Er dét her værd at gå ind til? Hvad går det ud på? – og hvad får du med hjem?

DETSKUDUSE.DK er mindre navlepilleri og mere serviceorienteret.

Forestillingen har hovedrollen. Go’ tur i teatret.

DETSKUDUSE.DK skrives af Jens Winther. Ud over at være kreativ direktør og ejer af reklamebureauet Winther’s er jeg musiker, komponist – og i øvrigt søn af tidl. operachef John Winther og Kgl. operasanger Ellen Winther Lembourn.

Jeg kender lidt til forsiden, bagsiden og indersiden af opera- og teaterlivet  og sammen med en karriere i kommunikations- og reklamebranchen har det givet mig et indblik, der gør, at jeg godt synes jeg kan være bekendt at mene noget – og sige det.

HVORFOR SKRIVER JEG DETSKUDUSE.DK?

Flere bekendte opfordrede mig til at begynde skrive anmeldelser på nettet og jeg mistænker stadig nogle af dem for at kalkulere med, at de på den måde kunne slippe for selv at lægge øre til.

Jeg synes flere skulle gå mere i teatret og hvis mine omtaler kunne inspirere nogle til at komme lidt oftere afsted er det godt.

Jeg skriver for fornøjelsens skyld, fordi jeg tvinges til reflektere lidt mere over det, jeg ser, for at kunne skrive om det og det kan jeg godt lide.

Jeg er ikke betalt af de teatre eller spisesteder m.m. jeg skriver om, og kunne ikke drømme om at anbefale noget uden at mene det.

KONTAKT

Du er velkommen til at kontakte detskuduse.dk nedenfor.