WALLMANS • CIRKUSBYGNINGEN

★★★★★☆

Foto: Wallmans

ANMELDELSE WALLMANS DINNERSHOW: ET BRAG AF EN FEST

Wallmans nye dinnershow er et brag af en fest i flere veldrejede akter, hvor et tændt cast af sangere, dansere, akrobater, musikere og en forrygende vært tager publikum med til et party, du ikke vil hjem fra.

En hæsblæsende Tour de Force gennem et Showbiz Lykkeland, så fuld af højt humør, glitter og glimmer, at man overvejer at søge om fast opholdstilladelse.

Drag queen Megan Moore er værtinden, der binder showet sammen med sikker hånd og rappe replikker, som en veloplagt personificering af fest og ballade.

Sangeren og ’Showkaptajnen’ Robert Lukian, er den første, der breaker publikums fordomme med imponerende vokaludgaver af skudsikre hits som Whitney Houston klassikeren I Have Nothing (If I Don’t Have You).

Hvad skete der lige dér, tænker man, mens livebandet trykker den af fra scenen og man lader sig forføre videre ind i showets veliscenesatte rush.

Niveauet er uventet højt, og punkterer forventningen om et forvokset guideshow fra den slags ferieresort, hvor kultureliten går lidt stille med at have været og rent faktisk nydt livet, uden Weekendavisens plagsomme, bedrevidende tilstedeværelse.

Dinnershow-konceptet er på en eller anden måde temmelig udansk, hvilket er sært, i lyset af vores tilbøjeligheder til at spise, drikke og feste. Og  gerne alle tre ting samtidig.

Hos Wallmans foregår det med fart over feltet og styr på detaljerne.

Maden serveres i veltimede breaks mellem shownumrene, der veksler mellem populære, musikalske temaer og artisteri af variete-slagsen.

Der er fuld skrue fra starten, hvor et hold dansere i behørigt lingeri og pailletter sænkes ned fra loftet til tonerne fra Moulin Rouge hittet Lady Marmalade.  Sikken intro!

Senere følger the Roaring 20’s Elvis, Abba, Dolly Parton-sekvenserog forbløffende, letpåklædte artister, der sikrer en ligelig kønsfordeling af fysisk fristelse.

Jeg er faktisk pænt krænket over opbuddet af sixpacks, der efterlader mig med en utilstrækkelig fornemmelse trods uendelige, slidsomme timer hos min velmenende fysik- og mental-coach i Sporting Health Club.

Stærkest i erindringen står Elvis afdelingen, hvor en stribe af ikonets hits afleveres i et super flot koreograferet sceneshow, med alt det Las Vegas-lys og glimmer-dimmer, den overhovedet kan trække.

Walmans er internationalt på godt og ondt – underholdningsindustriens svar på all inclusive, hvor der er tænkt på det hele og garanti for en vellykket aften.

Helt ærligt er man forbløffet over, hvor sjovt, det er, og pludselig ser man sig selv på dansegulvet til godt over midnat , så man er godt øm i stængerne for ikke at sige hovedet dagen efter. Man kan slet ikke lade være med at more sig.

WALLMANS PÅ MENUEN: FUNKTIONEL FESTMAD

Wallmans er en totaloplevelse af show og dinner – og velnok mere en fest, end et gourmetmåltid. Men dét kan også noget.

Alle kan være med på blandede italienske antipati som caprese, vitello tonnato og den slags.

Min bøf af oksemørbrad var velsmagende, rigelig, og dejlig mør, serveret med god rødvinssauce og ristede kartofler. Cremet lime-pie og chokoladekage rundede måltidet af.

Der kan vælges mellem hele 6 menuer, der alle starter med en velsmagende Wallmans signatursuppe af blomkål, chili, og hvid chokolade. Du synes måske det lyder sært, men vent til du smager den. Mums.

Konceptet er, at du kan få det, som du vil have det  – fra traditionel, funktionel festmad til noget mere ekstravagant med østers og champagne.

Det er ikke spor tosset og et godt bud på firmafesten, en vellykket mærkedags-aften med kæresten, hvor det hele er arrangeret for jer, julefest med rideklubben, you name it. Betjeningen er frisk, personlig, helt igennem imødekommende og lever helt op til målsætningen om  en perfekt aften ude. 

God fornøjelse.