DET SKU’ DU SE I SEPTEMBER

Sæsonen åbner med et hav af spændende teatertilbud for enhver smag. Tjek min guide til skuespil, opera og musicals du skal skynde dig at få billet til i september.

Foto: Emilia Therese

SORT SAMVITTIGHED#4 PÅ BETTY NANSEN

Måske årets mest ventede forestilling. Forgængerne har væltet huset med kunstnergruppens utæmmelige, musikalske humor.

Fortidens nødvendige fællesskaber er væk. Fællesskabet er en besværlig kalendergymnastisk utopi – og der er altid mindst en, der skal hente tidligt den dag. Sort Samvittighed afprøver hvad der skiller os ad, og hvad der forbinder os til hinanden.

INFO OG BILLETTER HER.

PR foto

HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOLF

Mesterværket Hvem er bange For Virginia Wolf? er måske den mest uhyggelige og allersjoveste skildring af mennesket.

Det forrygende skuespil kan fra september opleves på Teatret ved Sorte Hest i et stjernecast med Iben Hjejle, Jakob Cedergren, Marie Reuther og Lue Støvelbæk. Efterårets must-see.

INFO OG BILLETTER HER.

Modelfoto/design Giò Forma

DON CARLOS I OPERAEN

Et af Verdis absolutte mesterværker Don Carlos kan opleves i en billedrig, ny iscenesættelse af en af Europas mest genrefornyende instruktører, italieneren Davide Livermore med designerteamet Giò Forma. 

Stephen Milling gæstesynger i rollen som Filip. Den amerikanske tenor Matthew White synger titelpartiet som Don Carlos, og Operaens Reumertbelønnede Verdi-fortolker, Gisela Stille, er Carlos’ mistede elskede, Elisabeth.

INFO OG BILLETTER HER.

PR-foto/poster

SATURDAY NIGHT FEVER I FALKONER

Jeg kan bare slet ikke vente på at komme ind og se denne nye musicalversion af Saturday Night Fever.

Den opdaterede opsætning med premiere på Falkoner 12. september. er den første af Silas Holsts to sidste forestillinger som danser. Der loves en spektakulær farvelfest for hans prisvindende rolle som Tony Manero, der slog benene væk under alle i 2017 Lad discofesten begynde!

INFO OG BILLETTER HER.

Foto: Henrik Stenberg

BALANCHINE PÅ KGS. NYTORV.

Glæd dig til Balanchines mesterværker Serenade, De fire temperamenter og Symfoni i C danset på én og samme aften.

Perfekt for balletbegyndere i sin ekvilibristiske og stramme, grafiske stil. George Balanchine er en af de største og mest nyskabende koreografer, der har levet. De tre balletter i forestillingen Giant Steps viser til fulde hvorfor.

INFO OG BILLETTER HER.

ROXETTE MUSICAL I MALMØ

Joyride the Musical er en nyskrevet feel-good musical med musik af den legendariske, svenske popduo Roxette. Verdenspremieren på Malmø Opera i september er helt sikkert en rejse værd for musicalfans med hang til glæde, humor, flotte scenografier, uptempo-sange og powerballader. 

Roxette har solgt over 80 millioner albums og sange som Listen To Your Heart, It Must Have Been Love og The Look har toppet hitlisterne verden over. Nu er duoen grundlaget for en musical, hvor handlingen er baseret på den engelske hitforfatter Jane Fallons komedie Got You Back.

INFO OG BILLETTER HER.

PR foto

WALLMANNS JUBILÆUMSGALLA

Wallmanns i Cirkusbygningen fejrer 20 år med jubilæumsshowet Jubilee.

Et party fyldt med de største hits fra navne som Prince, Coldplay og Taylor Swift, forførende dans, crazy humor, vild akrobatik og blæret show-scenografi.

Glæd dig denne gang  til at synge med på musik af bl.a. Nik & Jay og Rasmus Seebach, når Wallmanns hylder dansk popmusik i et vaskeægte feel-good medley. Jeg har overgivet mig betingelsesløst og femstjernet til løjerne flere år i træk og glæder mig stort til endnu en fed aften!

INFO OG BILLETTER HER.

PR foto

ANASTASIA THE MUSICAL

Overlevede zardatteren Anastasia sin families skæbne under den russiske revolution?  Det Ny Teater frister med en storslået opsætning af Anastsia The Musical fra 19.september.

Legenden om Anastasia vækkes til live i den episke musical baseret på filmen af samme navn.

Gribende og dramatisk handling, overdådig scenografi, stærke karakterer og uforglemmelige sange venter tilskuerne – Det Ny Teater har solidt greb om musicalgenren og svigter næppe sit publikum! God fornøjelse.

INFO OG BILLETTER HER.

Foto: Emilia Therese

CYRANO I ODENSE

Cyrano de Bergerac er mester i poesiens forførende kunst. Han elsker ord, men hader sig selv. Han er overbevist om, at han er for grim til at fortjene kærlighed. Odense Teater præsenterer et af teaterhistoriens mest passionerede trekantsdramaer.

Oplev Martin Crimps geniale bearbejdelse, som med inspiration fra spoken word kaster en forfriskende og nutidig glans over Edmond Rostands tidløse og tragiske historie om at være splittet mellem det poetiske hjerte og den ydre skønhed.

INFO OG BILLETTER HER.