CAKE • WALLMANN’S

★★★★★☆

Foto: John Resborn

ANMELDELSE CAKE: BAGT TIL PERFEKTION

Wallmann’s nye show Cake er en sand lækkerbisken af et dinnerparty – en top veltilberedt buffet af veldrejet entertainment, livemusik, artisteri og storstilede dansenumre af international klasse.

Ingredienserne i Cake er spektakulært sceneshow, rørt op med fed musik og forførende, ung energi.

Tilsæt rigelige mængder af glitter, glimmer, guldpailletter, konfetti, blæret scenografi og videografik, flotte lyseffekter, og sprudlende pyroteknik.

Top overflødighedshornet med overdådige kostumer og sexede koreografier, så har du en kaloriebombe af fest og farver, man ikke kan undgå at blive glad i låget af.

Cake er skåret i mundrette bidder, hvor musikalske og visuelle temaer foldes ud i et hæsblæsende tempo.

Wallmann’s overbevisende liveband lægger ud med et skønt George Michael-sæt med prægtige hits som Faith, Too Funky, I want Your Sex, Freedom, og en ualmindeligt velspillet udgave af Don’t Let the Sun Go Down On Me. Jeg måtte knibe en tåre.

Senere følger en slags heavy metal/horror spoof, et sæt, der velnok lykkes lidt under niveau, men snart afløses af et skønt Aqua medley i barbiefarver og herlig, uforpligtende pophit- happiness.

Finalen rydder bordet med et potpourri af Michael Jackson træffere fra Thriller over Billy Jean, Black Or White and you name them…

Mellem de musikalske godbidder serveres en aldeles dejlig fire retters menu af det veloplagte personale, der sørger for at service til 5-600 premieregæster kører som smurt. Logistikken er ligesom showet kort sagt imponerende.

Dygtige luftartister imponerer under cirkusbygningens kuppel i veltimede breakers, der sikrer en god variation gennem aftenens totaloplevelse. Lad os være ærlige og sige, at Cake er bagt til noget nær perfektion.

Det eneste, man kan klage over, er at det tager et par dage og en del Panodiler at få rystet festen af sig, for det er svært ikke at blive revet med af al hurlumhejet og den kollektive feststemning, der fortsætter på dansegulvet bagefter.

Hold da op for en fest! En varm anbefaling og fem stjerner fra Det Sku’ Du Se.