TA’ MIG SOM JEG ER • TIVOLI

★★★★☆☆

Foto: Emilie Therese

ANMELDELSE TA’ MIG SOM JEG ER: TOP CHARMERENDE TRINE PALLESEN IMPONERER I RØRENDE MUSIKALSK HYLDEST TIL GRETHE INGMANN

Trine Pallesen er top charmerende i sit Ta’ Mig Som Jeg Er portræt af den folkekære sanger Grethe Ingmann, der netop nu kan genopleves for en kort bemærkning i Tivoli.

En rørende hyldest og kærligt portræt af den ikoniske sangerinde, der byder på yderst velspillet musik af Mathias Grove og hans seksmandsorkester fra dengang der var sange til, garneret med veloplagt humor og rørende eftertanke. Argh, hvor er det dog bare svært at forlade musikindustrien med værdighed.

Showet er en elementært dejlig, musikalsk oplevelse, hvor Pallesens drønsympatiske sceneoptræden og friske, ukrukkede vokal fører os kronologisk gennem en stribe af Grethe Ingmanns signaturnumre.

Ud over en fornem udgave af 1963 Grand Prix vinderen Dansevise (hvor er det bare stadig en god sang) ligger vægten på den jazzede pop i en velsmurt forestilling, vævet af historik og lune anekdoter i et varieret og godt timet flow.

Rejsen fra anonym amagerpige til anerkendt folkekær bringer os tæt på et levet liv i dansk showbiz fra 60’erne og op gennem den svære deroute, hvor DR nedlægger dansktoppen, og snart ikke engang sladderbladene gider skrive om hende længere. Grethe Ingmann døde som blot 52-årig i 1990.

Trine Pallesen blev helt fortjent Reumert-nomineret 2023 for sin præstation. Forestillingen har turneret over hele landet, og man glæder sig til nyt fra multi- talentet og -kunstneren Trine Pallesen, der har noget ganske særligt at byde på.

Fire flotte stjerner fra Det Sku Du Se.